sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Laatikkokortti

Mä innostuin eilen laatikkokortin ideasta ja ajattelin heti että tää on ihan täydellinen kortti-idea mun äidille. Äidillä on ensviikolla synttärit ja mulla ei oo mahdollisuutta lähteä sitä paikanpäälle onnittelemaan kun töitäkin pitäisi tehdä. Inspiraation sain tietysti Paperiaskartelua Facebook ryhmästä, jossa viimeaikoina useampikin on esitellyt tätä kortti-ideaa. Ohjeen otin TÄÄLTÄ mutta koska mulla ei jostain syystä oo tuumamittaa, käytin suhdeviivainta ja siitä 1:50 suhdetta, koska se on tasan 2,5cm ja tuuma taitaa olla 2,54, joten isoa heittoa ei kokoon tule. Tää kortti on vielä ihan mahtava, kun mahtuu tavalliseen pieneen C5 kirjekuoreen koska taittuu nätisti kasaan.





perjantai 22. toukokuuta 2015

Kaksosten yksivuotis synttärikortit

Meidän kaveripariskunta sai viimekesän korvilla kaksoset, tytön ja pojan ja nyt ne pian täyttää jo vuoden! Mä en ymmärrä mihin tää aika rientää. Askartelin kaksosille omat kortit muistoksi ekasta synttäripäivästä. :)


torstai 21. toukokuuta 2015

P*skarteluhaaste #279 - Luonnos

On taas menny monen monta viikkoa etten oo edes ehtinyt ajatella koko P*skista, mutta tänään ehdin hetkeksi paneutua omien askartelujen pariin, ja voi luoja miten hyvältä tuntui upota oman työpöydän ääreen paperisilpun sekaan. Tälläkertaa kortista tuli kesäinen ja simppeli. :)



Tänään tilasin taas keskikokoisen kasan uusia tarvikkeita Heidin Korttipajasta, ja sen tilauksen mukana tulee mun pari viikkoa sitten ennakkovaraama Snowman and Snowdog leimasetti, joten joulukorttien aihe ja osa tarvikkeista on ainakin tänävuonna ajoissa!

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Pieni Sisustaja löytyy nyt myös Facebookista sekä Blogipolusta!


http://blogipolku.com/Samaan päivitykseen ajattelin ilmoittaa, että koska blogilista sulkeutuu kesäkuussa, oon kovin tyytyväinen että uusien blogien löytämiseen ja listaamiseen on uusi suomenkielinen palvelu, eli Blogipolku. Mä oon nyt muutaman päivän ollut käyttäjänä siellä, ja oon todennut sen tosi näppäräksi ja helppokäyttöiseksi. Mun blogini löyty TÄMÄN linkin takaa, sekä sivupalkissa olevasta pikkubannerista ja saa käydä ihan rohkeasti seurailemassa. :)

Pienen Sisustajan ihkauusi ja ikioma Facebook sivusto löytyy myös TÄÄLTÄ, niin käykääpä ihmeessä tykkäilemässä myös siitä. Sinne päivittelen aina blogikirjoituksia ja muita ajankohtaisia aiheita. :)

Kihlajaiskutsut

Mua kosittiin tuossa reilu kuukausi takaperin, ja nyt on kihlajaisjuhlien järjestäminen kovassa vauhdissa. Ensimmäinen konkreettinen askel kohti juhlia on tietysti kutsut, joiden kanssa mulla oli ISOJA ongelmia. En ymmärrä kuinka se oikeasti oli näin vaikeaa, mutta lopulta kuitenkin saatiin kutsut kuoriin ja postiin. Meidän juhlista ei onneksi tuu mitkään kovin suuret, joten kutsuja tarvitsi askarrella vain n. 15kpl.


maanantai 4. toukokuuta 2015

Kevätkylvöjen seurantaa

Ajattelin nyt kun kevät on lopullisesti saapunut, päivitellä tämänvuotisia kevätkylvöjä. Täytyy myöntää että ensimmäisten kylvöjen lisäksi on tullut kylvettyä vielä paljon paljon uusia lajikkeita. Kaikille kuitenkin on jo tiedossa paikkansa pihasta, eikä kukkia koskaan ole liikaa! :)

Tällainen kasvipöytä on kaunistuttamassa (rumentamassa) meidän olohuonetta. Sitte on taas riemun päivä kun kasvit siirretään ulos kasvimaalle ja kukkapenkkeihin. :D


Leijonankidat on ihan mukavalla mallilla jo. Vielä saa kuukauden päivät odotella että saa laittaa ulos.









Ensimmäisestä kylvöerästä asterit ja kukkakaalit piti kylvää kokonaan uudestaan uusilla siemenillä, kun ei ne meinanneet millään itää.









Kokonaan uutena tuttavuutena tänävuonna Aitoelämänlanka, joka on köynnöskasvi ja siihen tulee ihanat vaaleanpunaiset ja/tai siniset raidalliset kukat.







Ruiskaunokin siemenet oli yks niistä lajikkeista jotka tuli mulle töistä. Laitettiin kesäksi Kauhajoen 4H kerholaisille kisa pystyyn, jossa jokainen sai muutaman siemen joista kasvatetaan sitten kesäkukkia ja vihanneksia. Pitihän se tarkistaa että siemenet varmasti itää. ;)




Tuoksuherne köynnöstää jo vahvasti ja yrittää kiemurrella kaikkialle minne ehtii.









Viimeisenä mun bolivian rainbow chili, joka on kasvanut jo kovasti sitten viimenäkemän. :)