keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Suklaalevykortti ohje

Näitä tuli askarreltua reilu kuukausi takaperin isompi satsi joulua silmälläpitäen, mutta nyt ajattelin esitellä tämän ohjeen. Tähän toki löytyy useampiakin ohjeita, mutta itse oon kokenut tän ohjeen (pienillä muokkauksilla) parhaaksi. Tähän korttiin sopii Fazerin suklaalevyt.Tarvikkeet:
30x30cm skräppipaperi
Kynä
Viivotin
Sakset
Nuuttaustyökalu/sukkapuikko
Kuviosakset (vapaaehtoinen)
Kaksipuoleista teippiä


Leikkaa kartonkisi korkeudeksi 23cm. Tee kynällä merkinnät leveyssuunnassa kohtiin 6cm+1,2cm+9cm+1,2cm+9cm. Ensimmäinen merkki siis paperin reunaan, ja niin edelleen. Tee merkit myös paperin alareunaan. Nuuttaa paperin mukaisesti. Leikkaa ylimääräinen pois.

Taita nuuttausten mukaisesti, ja paperisi pitäisi näyttää tältä.


Leikkaa 2kpl 5x9cm palasta paperista. Tee keskelle nuuttaukset 1,2 päähän toisistaan.
Leikkaa kapeampi (6cm) reunaan halutessasi kuviosaksilla.Kiinnitä palaset kaksipuoleisella teipillä lyhyelle sivulle. Kiinnitä molemmista palasista ensin vain toinen reuna, sillä se helpottaa palasten kiinnittämistä.
Kun palaset on kiinnitetty, kulma näyttää tältä!Valmis tuote näyttää siis tältä, ja on valmis korsiteltavaksi! :)5 kommenttia :

 1. Kiitos ohjeesta, nyt pitäisi kokeilla tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro ihmeessä kuinka kävi, ja jos ohjeessa oli jotain vaikeaselkoista, niin informoi minua, niin osaan parantaa ohjetta! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ohje on hyvä ja selkeä :) Onnistuin hyvin ekassa kortissa ja nyt teen toisen . Kiitos.

  VastaaPoista