keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ystävänpäivä tai muuten vaan -kortteja

Uuden työtilan myötä oon kummasti pitkästä aikaa innostunut kortteilusta. Intoa ei ainakaan vähennä se, että mun sizzix.uk:lta tilaamat stanssit tuli eilen ja niillä on tietysti pitänyt päästä leikkimään. Kauheesti en oo vielä ehtinyt, mulle eilen iski äkisti ja selittämättömästi kova selkäkipu, jonka takia en kykene istumaan pitkiä aikoja.




Tää ensimmäinen on aika simppeli ja tän tekeminen on ollu mulla mielessä jo pitkään. Tää on aika perus kortti, jonka idean oon joskus nähnyt todennäköisesti Pinterestissä. Piirsin puun käsin mustalla tussilla, ja pikaliimasin päälle söpöjä pastellinsävyisiä nappeja. Lintustanssi on Sizzix Movers & Shapers Mini Bird and Cage setistä. Tuo Movers & Shapershan ei oo tarkoitettu käytettävän sellaisenaan, eikä se sovi Platformin kanssa, mutta mä laitan aina väliin normaalin ruutuvihon, ja se toimii (mut varmaan mestataan kaikkien Big Shotin omistajien toimesta ku tunnustin tän...)



Käytin tähän korttiin kohokuviointitaskua Sizzixin Circle Frame & Rosemary Setistä. Leikkasin kohokuvioidun ympyrän X-cutin colonial kuviosaksilla. Tagi on leimattu Santoro's Gorjusin leimasimella.


1 kommentti :