sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

ProMarkerit ja niillä harjoittelua


Eilen vihdoin VIHDOIN pitkän suunnittelun ja haaveilemisen jälkeen sain hyppysiini Letraset ProMarkerit! Mulle vain kävi ikävä tuuri, kun settini Forest Green väri oli päässyt kuivumaan. Otin kuitenkin jo yhteyttä suoraan Letrasetille, joten pian nähdään kuinka kynän kanssa menetellään! Muut tussit toimivat paremmin kuin hyvin, ja tuntuu että jotkut ovat jopa "liian" märkiä, mutta se ei ainakaan huono juttu ole.
Alku on kyllä ollut takkuinen noiden proksujen kanssa, ja tuntuu että niillä on ihan oma tahto eikä ne oikein tunnu toimivan yhtään niinku mä tahtoisin. Uskon että pitkällä kärsivällisellä harjoittelulla tilanne korjaantuu. :D

Totesin kyllä eilen näiden proksujen kanssa, että Facebookin Paperiaskartelua -ryhmä on oikea kultakaivos, ja apua saa aina kun sitä ymmärtää pyytää!

Ostin siis ProMarkereista kaksi settiä. Set 1, jossa oli 12 perusväriä sekä blendaustussi, (jonka hienoutta en oo vielä ainakaan löytänyt) sekä Skin Tones 1, josta löytyy vaaleita ihon sävyjä. Lisäksi ostin lehtiön paperia, ja tämän huvin loppusummaksi ennen klubilanennusta tuli vähän päälle 50€. Luonnollisesti nyt jo haaveilen hankkivani lisää sävyjä ja oon ihan hurahtanut näihin!
Päivittelen joskus myöhemmin että kuinka sen kuivuneen tummanvihreän tussin kanssa kävi.

4 kommenttia :

 1. Vau! Tosi upeesti olet päässyt alkuun - hienosti sävytetty! Ja tosi hyvin olet noilla päässyt alkuun - itse hankin aluksi set 1 ja 2 ja vielä 9 tussia irtona, että sain vähän enemmän sävymahdollisuuksia.. Vaikuttaa myös tosi kivalta tuo ihoväri setti!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis väritys! Oma eka väritys ei ollut kyl näin onnistunut... :)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka upeaa väritystä täältä löytyikään!

  VastaaPoista
 4. Hihiii, kiitos ihanista kommenteista! <3

  VastaaPoista