perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäisjuttuja

Meidän perhe ei oo koskaan ollut mitenkään uskonnollinen ja pääsiäinen onkin aina ollut enemmänkin juhlistus keväälle. Siihen kuuluu tiput, rairuoho, puput, pääsiäismunat ym. Nykyään kun omassa kodissa asustan poikaystävän kanssa, niin tällaisten juhlapyhien viettäminen on ollut ihan erilaista. Meillä ei esim. kolmen vuoden aikana ole ollut yhtäkään joulukoristetta, koska me molemmat vietetään aina joulua omien porukoiden luona.
Tänävuonna päätin kuitenkin repäistä, ja tuoda edes vähän pääsiäistä tähänkin kaksioon. Laitoin jo viime sunnuntaina rairuohot kasvamaan, mutta ne ei ole edes itänyt. Liekö siemenet vanhoja... :D Askartelin kuitenkin eilen anopin kanssa munakennoista tipuja ja tänään vanhasta ylijäämähuovasta pari pupua, jos vaikka huomenna meille uskaltaisi tulla pari trullia suklaan toivossa. :)


Koristeiden kanssa kuvassa toimii meidän lapsi Siru. Otin kuvia sen raapimapuunpäällä, niin se hyppäs mukaan kuviin. Puput piti asetella uudelleen ja tipuja piti maistella, mut hyvä tuli. :)
Ohje pupuihin löytyi täältä. Itse toki ompelin puput käsin, koska en omista ompelukonetta. Mä myös vähän täytin pupuja vanulla että niistä tuli mukavan pulleita. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti