tiistai 11. syyskuuta 2012

Kierrätyskorvakoruja

Nyt on taas kesän aikana jääny päivittäminen vähemmälle, vaikka närpertely ja askartelu on jatkunut koko tän ajan. Nyt viimeaikoina oon innostunut tekemään koruja kierrätysmateriaaleista ja kutistemuovista. (osa koruista jäi porukoille, mutta niistä laitan kuvaa myöhemmin kunhan saan ne takaisin). Osa koruista on ollut myynnissä. Mulla oli Nummirockissa tänävuonna mukana myynnissä plektroista tehtyjä koruja, jotka teki kauppansa ihan kivasti.

Löysin porukoiden lautapelikaapin kätköistä Kleopatraa esittäneen palapelin, josta kissa pureskeli aikanaan palan jos toisenkin. En tiedä miksi palapeli yleensä on säilytetty, koska iskällä on tapana säännöllisesti heittää kaikki tarpeeton pois. Onneksi oli säilynyt, sillä palapeliin kuului paljon kauniita kultaisia paloja. Paloja ei siis ole maalattu mitenkään. Lakkasin palat Decoupage-lakalla, ettei palat lähde purkautumaan. Näistä paloista tuli tosiaankin korvakoruja. :)

Photobucket Photobucket

Toinen projekti, jota porukoilla ollessani näpertelin, oli korvakorut lego-palikoista. Kävin vähän kollaamassa vintillä ja sieltä löytyi iso laatikollinen legoja. Yhden illan niitä kaivelin (ja saatoin ehkä vähän rakennellakkin jotain), ja sitten pistin legopalikat uusiokäyttöön! :)Näiden lisäksi tuli vielä touhuttua kutistemuovin kanssa. Kyseistä materiaalia löytyi palanen jostain kaapin syövereistä, ja innostuin taas uudelleen. Sitä täytyikin sitten hankkia lisää Sinellistä, kun olin Lahden suunnalla muutenkin. ;)(Ketä lie esittää tuo vasemmanpuolimmainen... ;) )

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti