keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Maailman söpöin ovikranssi

Tää on ensimmäinen kerta kun mä teen ovikransseja. Meidän asunnon oveen sellainen on tosi hankala laittaa, koska ovessa on kuviolasi-ikkuna. Tää oli niin kiva idea, että tää oli pakko toteuttaa ja ripustaa oveen tavalla tai toisella. Meidän naapurin vanha leskirouvakin jo on ehtiny kehua tätä, että onpa kiva. :D

Kävin tässä taannoin Tapion Kaupassa ja sieltä mun mukaan tarttui kerä valkoista hapsulankaa. (Oon jo hukannu vyötteen, mutta mikä tahansa hapsulanka käy, kunhan se on tiheintä mahdollista.)

Kranssiin tarvitaan:
Styrox rengas
50g hapsulankakerä (josta menee noin puolet, eli 25g, joten yhdestä kerästä saa kaksi)
Pieniä lyhyitä nuppineuloja
Kuviolävistäjä (kukka, lehti, lumihiutale... mikä tahansa)
Teemaan, vuodenaikaan ym, sopivaa paperia tai kartonkiaItse homma on niinkin simppeli, että langan alku kiinnitetään Styroxrenkaan takapuolelle nuppineulalla ja sitten vaan kieputetaan lankaa renkaan ympärille. Sen jälkeen vaan leikataan kuviolävistäjällä muutama koriste ja kiinnitetään nuppineulalla ja voilá!

Itse ajattelin, että tästä saisi supersöpön kesäversion laittamalla valkoise hapsulangan sijaan vihreää hapsulankaa, valkoisia kukkia ja keltaiset nuppineulat! :) Kranssin fiilistä on muutenkin helppo muuttaa, kun vaihtaa pelkät kukat/lehdet/lumihiutaleet.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti