torstai 13. helmikuuta 2014

Skräppäystä

Mä nyt oon ihan innostunut skräppäämisestä! Pari viimeistä iltaa on mennyt ihan täysin paperisilpun ympäröimänä kivoja sivuja sommitellessa. Näiden lisäksi pari on vielä kesken, mutta esittelen nekin kunhan valmistuvat. Odotan edelleen tilaamiani askartelujuttuja malttamattomana ja toivon että saisin ne jo huomenna, että pääsee viikonloppuna kokeilemaan.

Mä oon sellainen skräppääjä, että tykkään tehdä koristeita itse, enkä pelkästään repiä niitä irti tarra-arkeista ja liimata paikalleen."Rock 'n' Love" sivussa on käytetty XCutin ihania Cloud saksia, joita en oo kertaakaan tainnut käyttää paketista ottamisen jälkeen. Paperit on randomeja happovapaita skräppipapereita mitä vuosien saatossa on kaappiin kertynyt. Reunat on "sotkettu" mustalla Distress Inkillä ja se toi sivuun kivaa grunge fiilistä."Thinking of You" leima on jostain leimasinsetistä, jossa oli muitakin romanttisia sanoja ja sanontoja, jota en myöskään ollut käyttänyt aiemmin.
Tää kuva on hassu, koska tää on yks parhaista yhteiskuvista mitä meistä on. Kuva on vuoden 2009 Nummirockista Torture Killerin keikalta. Ehkä se, että ainoa hyvä yhteiskuva meistä on saatu Torture Killer-nimisen bändin keikalta kertoo meistä jotain...´"Indiana Soma" on äidin ja isän kissa, ja kuva on napattu pari kesää sitten löytöretkeltä lähimetsään. Sivussa ei sen kummemmin oo käytetty mitään tekniikoita, XCutin Cloud sakset olivat jälleen käytössä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti