perjantai 20. helmikuuta 2015

Itsetehty kuvioteippi

Tähän ohjeeseen törmäsin (jälleen kerran) Pinterestissä, ja ajattelin jakaa tän myös teidän kaikkien kanssa. Tää oli hyvin simppeli, enkä olis ajatellu että tää vois olla näinki helppoa! Valmis teippi on lähestulkoon läpinäkyvää, joten sillä saa kivan säväyksen kortteihin ja muihin askarteluihin. Allaolevassa kuvassa teipin alla olevalle paperille on kirjoitettu kuulakärkikynällä, ja se näkyy teipin alta hyvin selvästi. :)

 


Tarvitset:
Paperisuikaleita
Teippiä (himmeä käy myös)
Sakset
Kulhollinen vettä
Kaksipuoleista teippiä (12mm)

Leikkaa paperista hieman teippiä leveämpiä suikaleita ja liimaa teippi suikaleiden kuvapuolelle. Varmista, ettei väliin jää ilmakuplia.
Upota suikaleet vesikulhoon. Anna suikaleiden uiskennella kipossa ainakin kolme tuntia, riippuen paperin paksuudesta.Hiero paperi-teippisuikaleita sormiesi välissä ja poista paperi teipistä. Paperisi kuvio on tarttunut teippiin, eikä lähde muun paperin mukana pois.
Anna paperisuikaleiden kuivua, ja kiinnitä siihen kaksipuoleinen teippi.
Nyt itsetehty teippi on valmiina askarteluun! :)
Samalla tällee loppuun ja tosi ovelasti haluun esitellä mun uuden saksipurkin! Se oli aiemmin täynnä karkkia, mutta karkit on nyt paremmissa suissa ja purkki saa nyt kunnian piristää mun työpöytää! :)
2 kommenttia :

  1. Kiva idea tuo oma tehty teippi! Suloinen saksipurkki. :)

    VastaaPoista
  2. Purkissa on kyllä tutut hahmot nuoruudestani. Hauska. Tuo itsetehty teippi on mahtava idea. Pitäisi itsekin kokeilla joku kerta.

    VastaaPoista