tiistai 19. helmikuuta 2013

Kirjanmerkkejä

Lisään nyt pari vanhaa näpertelyä mitä en oo syystä tai toisesta lisänny blogiin vaikka olen luullut niin. Outoa.

Tästä on jo varmaa vuosi kun askartelin näitä kirjanmerkkejä ja kuvatkin on ollut olemassa siitä asti, mutta ovat jostain syystä jääneet mun photobucketiin mätänemään...

Tää pöllömerkki oli ihan oman muotin mukaan tehty. Hain siihen semmosta tagimerkki fiilistä ja muistaakseni sillon tein siitä aluks viivottimella ihan teräväreunaisen, ja sit pyöristin ne saksilla. Pöllökuvan löysin ihan randomilla netistä ja käytin sitä koska se näytti hauskalta.
Tulostin pöllökuvan tavalliselle kopiopaperille, ja värittelin sitä hennosti puuväreillä. Pöllökuva on kirjanmerkin molemmilla puolilla. Taustana käytin kaksipuoleista happovapaata skräppipaperia.
Kirjanmerkin päässä on reikä, jossa on söpö vaaleanpunainen ruutunauha. :)Tää toisenmallinen kirjanmerkki oli myös ihan superhauska tehdä, ja onneks mä olin tähänki jo tehny mallinki valmiiks. (En vieläkään tajuu miksen oo postannu tätä ollenkaan blogiin. Kävin vanhassa vuodatuksen blogissaki, ni ei ollut sieläkään...)

Eli siis malli, jonka itse pykäsin paintilla löytyy TÄÄLTÄ. Malli on ehkä helpoin tehdä ensin ruutupaperille ja sen jälkeen piirtää skräppipaperille tai kartongille, mitä nyt tykkääkin käyttää. Itse käytin skräppipaperia.
Sen jälkeen kun skräppipaperille piirretty kirjanmerkki on leikattu irti, teräväpäiset liparekset taitetaan keskelle ja liimataan kiinni toisiinsa. Tämän jälkeen kirjanmerkki on valmis. Merkkiä voi myös koristella haluamallaan tavalla. Itse laitoin näihin ruudullisiin pitsikuvioista raaputuskuvaa, joka muistaakseni oli hankittu Tiimarista. Toisesta tein kirjanmerkkimonsterin ja lisäsin sille silmät ja hampaat, ja merkki sopii vaikkapa lapselle tai lapsenmieliselle aikuiselle. :D


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti